Doe het zelf

Het is haalbaar om elke week iets te doen dat je altijd al willen doen hebt. Sterker nog, ik heb tijd over om een blog te vullen met mijn avonturen. Eenvoudig is het verrevan, maar al doende leert men. Hoe zet je je bucketlist succesvol om in een jaarplanning? Welke handige tips en tricks schuilen achter Ongewone weken? Op deze pagina deel ik wat ik het afgelopen jaar heb geleerd, zodat ook jij week na week je dromen kan doen uitkomen.

Blik op mijn blogger toolkitWelke blogtools zijn onmisbaar?

Kijk in mijn ‘gereedschapskist’ met online platformen en handige tools die het leven als bucketlist blogger zoveel aangenamer makenOntdek ze nu! 

Vrouw die omhoog springt van geluk (Foto: Tyler Nix/Unsplash)Zo maak je tijd om te bloggen

“Ik wil wel bloggen, maar ik heb daar geen tijd voor”, hoor ik telkens weer. Ik onderzoek waar het mis kan lopen en geef raad. Bekijk de tips!

Bucketlist (Foto: Glenn Carstens-Peters/Unsplash)Van bucketlist tot jaarplanning

We hebben het allemaal ‘druk druk druk’, maar wie er echt voor gaat kan elke week zijn dromen waarmaken. Ik deel mijn stappenplan, inzichten en tips. Ontdek ze nu!

21083128_1405858836198431_4672757602190096185_oOngewone weken in cijfers

Hoeveel kost het om een jaar lang je dromen waar te maken? Deze en meer straffe cijfers vind je terug in een infografiek. Lees meer!

 

 

Advertenties