[Expliciete content] Ladies Night, hoe erotisch is dat eigenlijk?

ladies-night-homeparty-helena-yankovska-unsplash

Ben jij een van die stiekemerds die heeft geklikt omdat ik ‘expliciete content’ in de titel heb vermeld? šŸ˜‰ Dan ga je misschien keihard teleurgesteld zijn, want een Ladies Night is geen platte porno. En de bedprettige anekdotes moeten binnenskamers blijven. Toch mag ik een tipje van de sluier oplichten tijdens de homeparty van ex-buurvrouw en vriendin Jennifer. Move over, Tupperware-dozen. Hier komen de vibrators!

Dat Jennifer haar wederhelft Ruben duidelijke instructies heeft gegeven, blijkt al zodra hij de deur opent. “Ik denk dat ze je niet gehoord hebben, dus ik laat je even binnen. Maar eigenlijk mag ik vanavond niet naar beneden komen. Mannen zijn niet toegelaten”, zegt hij speels. Terwijl hij terug de trap op loopt, hoor ik de dames al lachen van ver.

Wiebelende piemels

Ladies Night homeparty penis pet

Bij het binnenkomen staat de salontafel al vol imposante dildo’s, wijnglazen en shotglaasjes met micropenissen in. Het feest is begonnen. Samen met zes andere ‘piemelprinsessen’ zweer ik op mijn gevoeligste plekje dat we vanavond schaamteloos onszelf zullen zijn. “Iedereen moet eender wat in de groep kunnen gooien zonder beoordeeld te worden. En what happens at Ladies Night, stays at Ladies Night“, grijnst consulente Sara. Voor vanavond kende ik de andere dames niet, maar door alle avonturen die we hier zo open delen, groeit onze band razendsnel.

Ondanks dat termen als ‘piemelprinsessen’ me bijna doen kokhalzen en ik mijn wilde haardos niet hoef te temmen met een diadeem waar dansende penisjes op wiebelen, creeĆ«rt de eed een verfrissende openheid in de groep. Op seksueel vlak nota’s vergelijken met andere jonge vrouwen, is op meer dan Ć©Ć©n manier genotsverhogend. Zelden heb ik tegelijk zoveel gelachen en geleerd. Ik vraag me oprecht af waarom we dit onder vrouwen niet vaker doen. Uiteindelijk hebben we allemaal een seksleven. Waarom zouden we daar niet open over zijn? Door tips en ervaringen te delen, kunnen we elkaars bedpret boosten en pijnlijke ervaringen vermijden of oplossen.

Orgasmekloof dichten

Ladies-Night-homeparty-vriendinnen-angelo-pantazis-unsplash

Consulente Sara geeft alvast het goede voorbeeld met erotische weetjes en oplossingen. Dat de orgasmekloof echt wel een ding is, heb je allicht al ervaren. Wist je al dat de helft van de vrouwen zelden tot nooit klaarkomt? Bij de mannen krijgt 85% wĆ©l een orgasme bij elke vrijpartij. Gelukkig kan je die kloof dichten. Sara haalt penisringen boven en neemt er een dildo bij. De ene ring na de andere schuift ze op de juiste plaats. Op den duur is het speeltje haast helemaal ingebonden. “Ocharme die mannen…”, lachen enkele vrouwen ietwat ongemakkelijk.

Achter ons zijn de traditionele Tupperware-doosjes van tafel geveegd om plaats te maken voor dildo’s, vibrators, tepelkwasten, buttplugs, bondagemateriaal en noem maar op. Sara heeft het hele gamma vakkundig uitgestald. “Tegenwoordig hebben we een 50 Shades of Grey-lijn. Die is gebaseerd op de films en doet het heel goed”, informeert ze. Een dame grijpt enthousiast naar de zijdezachte bondagelinten. “Hier heb ik naar gezocht!”

Ladies Night homeparty: gamma vibrators, dildo's en andere seksspeeltjes (Foto: Ladies Night)

Slaapkamer-smartwatch

Daarnaast duiken steeds meer technologische snufjes op. Langs de ene kant van de groep laat Sara vibrators passeren. De andere kant mag om beurt de intensiteit kiezen met de bijhorende afstandsbediening. De ene dame glundert met een brede glimlach zodra een andere de intensiteit verhoogt. En sommigen knappen helemaal af zodra ze full throttle gaan. “Oehlala! Veel te hard!”

ladies-night-homeparties-lovense-toys-unsplash

Waar de controllers tot nu toe veel weg hadden van de afstandsbediening voor een garagepoort, lijken ze nu steeds meer op smartwatches. Er zijn ook speeltjes die je bedient met een app. Of misschien is een compacte USB-vibrator voor onderweg meer jouw ding? “Oh dat is wel handig, dan kan ik die inpluggen in mijn laptop als ik toekom op het werk”, lacht een van de dames. Hilariteit alom.

E.T. phone home

De grappigste reactie van de avond krijgt een van de nieuwe generatie G-spotstimulators. “Die zijn speciaal ontworpen om de ‘kom eens hier’-beweging die je met je vinger doet te imiteren”, zegt Sara. En effectief, aan het uiteinde van de donkergroene vibrator lijkt een vingertje ons te wenken.

Ladies-Night-homeparty-dildo-zuignap

De dame die hem vastheeft, kijkt bedenkelijk: “Waarom is die vibrator zo donkergroen? Ik vind dat maar een rare kleur. Dat doet mij echt aan E.T. denken. Die wees ook de hele tijd met zijn vinger.”
Meteen ligt de hele groep plat van het lachen. Tranen springen me in de ogen. “You ruined it!”, kirren de andere dames. “Nu gaan we daar nooit meer naar kijken zonder aan E.T. te denken.” Bye bye opwinding.

Onze zelfverzonnen test voor dildo’s met zuignappen levert ook lachwekkende momenten op. Spontaan plakt een van de dames de zwaarste dildo tegen de livingdeur naast haar. “Eens zien hoe lang die blijft hangen”, zegt ze. Ik kwak de andere ernaast. En jawel, tot onze grote verbazing staan de dildo’s zelfs aan het einde van de avond nog overeind. Daarmee hebben ze allicht meer uithoudingsvermogen dan eender wie van onze bedpartners. Dildo’s 1, mannen 0.

Ruikhand & proefhand

We testen de speeltjes, maar ook onze zintuigen. “Hou Ć©Ć©n handpalm vrij om te ruiken en de andere om te likken. Mix de producten vooral niet door elkaar, want de parfums gaan niet lekker smaken”, tipt Sara. Tijdens de ruikronde passeert o.a. een zoet feromonenparfum door de groep. Daarmee zou je je extra sexy voelen en kunnen anderen je nog moeilijker weerstaan. De meisjes zijn er effectief wild van.

Tijdens de proefronde, degusteren we glijmiddel met verschillende smaken: champagne, likeur, pina colada, cookie dough, caramel, perzik en watermeloen. Mijn favoriet? Rakketijsje! En over glijmiddel gesproken: Sara geeft ons een lijstje met de 20 verschillende manieren waarop je Ladies Glide kan gebruiken. De dame naast me bekijkt de lijst en smeert ineens wat in haar lange lokken. “Yep, het werkt”, zegt ze. Het komt misschien nog van pas om een piepend bed of een kapotte broekrits te fixen. Opvallend: je zou er ook je koplampen terug helder mee krijgen. Die van je auto hĆ©. šŸ˜‰

Zelf zin in een Ladies Night? Reserveer een gratis party vanaf 7 personen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.